Öppet idag
11-16

Donationer och förvärv

Vi får många förfrågningar om att ta emot föremål och tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot donationer direkt i receptionen. Du som vill donera något till Brigadmuseum skickar ett mail till info@brigadmuseum.se eller ett brev till:

Brigadmuseum AB
Sandbäcksgatan 31
653 40 Karlstad

I mailet eller brevet beskriver du följande:
- Föremålets ålder
- Var föremålet kommer ifrån
- Vem som ägt föremålet
- Eventuella anekdoter kring föremålet

Här kan du ladda ner en PDF med utförlig information samt hur vi tar ställning till föremålet och på vilka grunder vi tar emot nya föremål.

Sommarlov

I år har vi två spännande sommarlovsaktiviteter här på museet, en klurig tipspromenad för våra yngre besökare och intressanta guidade turer för de lite äldre besökarna. 

Bli medlem

Brigadmuseum AB ägs av föreningen Sveriges Infanteribrigadmuseum i Värmland (FSIV). Genom att bli medlem i FSIV stöttar du museet och får dessutom fri entré till utställningarna under hela året.

Sponsorer

Vi samarbetar med ett flertal företag på olika sätt. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har en samarbetsidé!

Organisation

Brigadmuseum är ett upplevelsemuseum för alla! Följ med på en tidsresa från 1945-1991 där du får känna, lyssna, läsa och se hur kalla kriget påverkade Sverige.

Volontärer

På Brigadmuseum jobbar ett helt gäng volontärer som fixar med allt möjligt och är guld värda! Vill du också bli en del av vårt härliga volontärgäng?