Öppet idag

Bli soldat för en dag

Ta med teamet ut i skogen på en upplevelse utöver det vanliga. Perfekt för kickoffen eller som en del av konferensen. Vi startar på Brigadmuseum genom att byta till uniformer. Därefter åker vi bandvagn ut till skogen och ägnar dagen åt kluriga utmaningar för gruppen att lösa tillsammans, gott fika och en härlig naturupplevelse.

När hungern faller på drar vi igång en riktigt god skogslunch! Vi grillar spännande korvar över öppen eld, äter en härlig potatissallad, goda röror och till det har vi surdegsbröd med dinkel och honung, självklart med hemkärnat smör.

Soldat för en dag går självklart att kombinera med mötestid i konferensrummet. Kontakta oss för offert.

Sommarlov

I år har vi två spännande sommarlovsaktiviteter här på museet, en klurig tipspromenad för våra yngre besökare och intressanta guidade turer för de lite äldre besökarna.

Konferens

Håll kreativa möten på Brigadmuseum och njut av caféets goda luncher och hembakade fika. Fri entré till utställningen under dagen ingår alltid när du bokar en konferens hos oss.