Idag stängt

Höstlov!

På Brigadmuseum finns det alltid något kul att hitta på tillsammans med barnen. Särskilt under loven! Detta höstlov har vi tagit fram en klurig tävlig för alla nyfikna barn (okej då, vuxna får också vara med).

I våra gömmor finns massor av spännande och märkliga prylar. Till höstlovet har vi plockat fram några extra kluriga föremål. Gissa vad de användes till och tävla om ett presentkort. Fri entré för barn och unga upp till 20 år. Ord. pris 80 kr (60 kr för pensionärer och studerande).
 
Tävlingen är igång mellan lördagen 24 oktober till och med söndagen den 1 november. Våra öppettider är tisdag-fredag kl. 10-16 och lördag-söndag kl. 11-16.
 
Vi ses! 
 

Covid-19

Brigadmuseum håller tillfälligt stängt på grund av de skärpta restriktionerna för Värmland. Läs mer här.

Barnkalas

Fira ditt barns födelsedag med ett kalas utöver det vanliga, utan att behöva bry dig om vare sig fikabakning eller städning.

För barnen

Brigadmuseum är ett upplevelsemuseum för alla. Hos oss får du klämma, känna och klättra. Utställningen är till för att utforskas med alla dina sinnen.

Skattjakt

På Brigadmuseum finns fullt av roliga, intressanta och märkliga prylar. Hos oss får barnen gå på skattjakt och leta efter olika grejer och grunkor.

Läskiga utställningar?

Många barn tycker att det är spännande att vara hos oss, men eftersom vi berättar om krig kan delar av utställningen upplevas som otäcka. Rådgör gärna med oss i receptionen om du känner dig osäker.