Öppet idag
10-16

Höstlov

Häng med på en spännande (och kanske lite läskig) spökvandring på museet under höstlovet! Under två kvällar vaknar utställningsföremålen till liv och alla barn får delta i vandringens kusliga uppdrag. Föreställningen är en halvtimma lång och efteråt får man gärna stanna kvar och spana in fler delar av museet än vad som visas i föreställningen. Eller varför inte testa en Halloweenfika i caféet?

När: 26 och 27 oktober. Tre föreställningar per kväll: kl. 18.00, 19.00 och 20.00.
Var: Brigadmuseet såkart!
Vem: Alla som vågar… Rekommenderas från 6 år.
Biljetter: 40 kr per person, entré tillkommer för vuxna. Endast förbokning, först till kvarn och ej drop-in! Biljetterna betalas på plats i receptionen.
Föranmälan: Boka dina biljetter på info@brigadmuseum.se

För barnen

Brigadmuseum är ett upplevelsemuseum för alla. Hos oss får du klämma, känna och klättra. Utställningen är till för att utforskas med alla dina sinnen.

Barnkalas

Fira ditt barns födelsedag med ett kalas utöver det vanliga, utan att behöva bry dig om vare sig fikabakning eller städning.

Skattjakt

På Brigadmuseum finns fullt av roliga, intressanta och märkliga prylar. Hos oss får barnen gå på skattjakt och leta efter olika grejer och grunkor.

Prova uniformer

Hur skulle du passa i en kaptenshatt? Hur känns det att klä upp sig i uniform? Vid barnhörnan Barnens militärkök får du testa allt det och lite till. Kom och klä ut/upp dig!

Barnens militärkök

Barnens militärkök är lekhörnan för alla barn (eller barnsliga vuxna). Kom och låtsaslaga mat hos oss och bjud kompisarna på ärtsoppa!

Läskiga utställningar?

Många barn tycker att det är spännande att vara hos oss, men eftersom vi berättar om krig kan delar av utställningen upplevas som otäcka. Rådgör gärna med oss i receptionen om du känner dig osäker.