Öppet idag
11-16

Barnkalas

Dags för kalas? Nu kan du fira ditt barns födelsedag med ett kalas utöver det vanliga, utan att behöva bry dig om vare sig fikabakning eller städning. På Brigadmuseum får barnen utforska utställningen under en lekfull guidning tillsammans med en guide i uniform. Dessutom får ni ha Barnens militärkök helt för er själva under kalaset, det reserveras för er. Efter guidning med lek och skoj står fikat uppdukat för alla barn på ett kalaspimpat bord i Barnens militärkök. Det blir en dag att minnas!

Vill du ha ett festligt (och färdigt) inbjudningskort, ladda ned det här helt gratis.

Kontakta oss gärna för mer info eller för frågor.


SOLDATPAKETET

PRIS

1300 kr för upp till 10 barn, därefter 100 kr per barn. Max 15 barn. 

INGÅR I PAKETET   

Lekfull guidning och marschering med uniformsklädd militär
Fika – hembakad chokladboll, glasspinne, saft
Kaffe med påtår till de vuxna (fikabröd köps som tillval till de vuxna)
Fri entré till vuxna som följer med barnen

TILLVAL        

Godispåse 30 kr per barn
Fikabröd till vuxna medföljande

TID

Guidning, barnens militärkök 1 h
Fika 30 min
Fri lek så länge ni vill och orkar inom våra ordinarie öppettider. 

Loppis 25 maj

Nu är det dags för loppis och överskottsförsäljning här på museet! Det kommer att finnas allt från militärt överskott och kläder till massa prylar och böcker. 

För barnen

Brigadmuseum är ett upplevelsemuseum för alla. Hos oss får du klämma, känna och klättra. Utställningen är till för att utforskas med alla dina sinnen.

Skattjakt

På Brigadmuseum finns fullt av roliga, intressanta och märkliga prylar. Hos oss får barnen gå på skattjakt och leta efter olika grejer och grunkor.

Prova uniformer

Hur skulle du passa i en kaptenshatt? Hur känns det att klä upp sig i uniform? Vid barnhörnan Barnens militärkök får du testa allt det och lite till. Kom och klä ut/upp dig!

Barnens militärkök

Barnens militärkök är lekhörnan för alla barn (eller barnsliga vuxna). Kom och låtsaslaga mat hos oss och bjud kompisarna på ärtsoppa!

Läskiga utställningar?

Många barn tycker att det är spännande att vara hos oss, men eftersom vi berättar om krig kan delar av utställningen upplevas som otäcka. Rådgör gärna med oss i receptionen om du känner dig osäker.