Öppet idag
11.00-16.00

Barnkalas

Dags för kalas? Nu kan du fira ditt barns födelsedag med ett kalas utöver det vanliga, utan att behöva bry dig om vare sig fikabakning eller städning. Under kalaset här på Brigadmuseum får barnen utforska utställningen genom en lekfull guidning där kalasgänget får spännande uppdrag som de tillsammans får lösa och klura på. Detta sker tillsammans med en av våra underbara kalasgeneraler.

När kalasgänget löst alla sina uppdrag avslutas guidningen med prisutdelning. Därefter finns fika uppdukat till barnen i ett eget kalaspimpat rum. Vi avslutar med paketöppning. Det blir en dag att minnas!

PRIS

1550 kr för upp till 10 barn, därefter 150 kr per barn. Max 15 barn. 

INGÅR I PAKETET   

Lekfull guidning med kluriga och spännande uppdrag för kalasgänget att lösa, tillsammans med kalasgeneralen (uniformsklädd guide).
Fika – hembakad chokladboll, glasspinne, saft.
Kaffe med påtår till de vuxna (fikabröd köps som tillval till de vuxna).
Fri entré till vuxna som följer med barnen.

TILLVAL        

Godispåse 30 kr per barn.
Fikabröd till vuxna medföljande.

TID

Kalaset startar kl. 13.00 och pågår till 15.00. Vi rekommenderar att födelsedagsbarnet är på plats några minuter innan kalaset startar. Efter lekfull guidning med uppdrag, fika och paketöppning ingår fri lek så länge ni vill och orkar inom våra ordinarie öppettider. 

Vill du ha ett festligt (och färdigt) inbjudningskort, ladda ned det här helt gratis.

Kontakta oss gärna för mer info eller för frågor.

Sommarlov!

Redo för ett uppdrag? Ett hemligt ord gömmer sig bland prylarna i Brigadmuseums utställning och ditt uppdrag är att hitta alla bokstäver som bildar ordet. 

För barnen

Brigadmuseum är ett upplevelsemuseum för alla. Hos oss får du klämma, känna och klättra. Utställningen är till för att utforskas med alla dina sinnen.

Skattjakt

På Brigadmuseum finns fullt av roliga, intressanta och märkliga prylar. Hos oss får barnen gå på skattjakt och leta efter olika grejer och grunkor.

Läskiga utställningar?

Många barn tycker att det är spännande att vara hos oss, men eftersom vi berättar om krig kan delar av utställningen upplevas som otäcka. Rådgör gärna med oss i receptionen om du känner dig osäker.